A 2022/2023-as tanévtől kezdődően megnyitja kapuit 50 férőhelyes szakkollégiumunk bentlakása. Épületünk a belváros szívében, a Mihai Viteazul (Zárda) utca 3. szám alatt található. Elhelyezkedésének köszönhetően a város felsőoktatási intézményei, úgy a Nagyváradi Egyetem, mint a Partiumi Keresztény Egyetem egy 10 perces sétával elérhető, valamint a főbb tömegközlekedési eszközök és csomópontok is a közelben találhatóak.

A frissen felújított és berendezett kollégium, a kornak megfelelő felszereltséggel várja a felvételt nyert hallgatókat. A bentlakásban 2-3 ágyas szobák és hozzájuk tartozó fürdőszobák találhatóak. Az épületben konferenciaterem, közösségi tér, tanulószoba, konyha, mosógép, valamint az épület belső részében egy udvar is található. A kollégium 400 lejes havi áron vehető igénybe.

Az épület szomszédságában található és a Királyhágómelléki Református Egyházkerület által működtetett étteremben kétfogásos ebéd is elfogyasztható.

Szakkollégiumunkba a jelentkezés egy kétfordulós felvételi rendszer keretében történik melynek során kiválasztjuk kollégiumunk jövendőbeli tagjait.

1. forduló: a lentebb található „Jelentkezz” gombra kattintva érhető el az űrlap, a kitöltés után küld el fényképes önéletrajzodat, valamint csatolj egy motivációs levelet is, melyben indokold meg, hogy miért szeretnél szakkollégiumunkba jelentkezni. Ajánlólevél nem kötelező, de megléte előnyt jelent.

2. forduló: az első fordulón továbbjutó hallgatók egyszemélyes (online) interjún fognak részt venni.

A nyári felvételi jelentkezési határideje: 2024. augusztus 10. éjfél. A kollégiumba való beköltözés és a szobák elfoglalására az egyetem megkezdése előtti héten van lehetőség.

Jelentkezz!